Home > Panden > Peer: GLV app met tuin

Peer: GLV app met tuin

Gelijkvloers appartement (van 2003) met 2 slaapkamers, tuintje en carport gelegen in een aangename woonbuurt te Wijchmaal (Peer).

Dit lichtrijk en instapklaar appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 109m² en een indeling als volgt:inkom met gastentoilet, via de dubbele glazen deur is de toegang naar de woonkamer, open keuken met achterdeur, berging, luxe badkamer met ligbad en inloopdouche en 2 slaapkamers (voorzien van rolluiken).

Dit appartement heeft het exclusief genotsrecht op het goed omsloten tuintje met terras en tuinhuis voor extra bergruimte. Verder is er nog een privé-parking onder de carport.

Centrale ligging: dichtbij winkels, scholen en openbaar vervoer. Gelegen op korte afstand van invalswegen naar Peer – Hechtel-Eksel – Pelt en Helchteren.

Extra’s:*er wordt een conform keuringsattest van de elektrische installatie afgeleverd (25 jaar geldig) *zeer lage algemene kosten aangezien er geen lift in het gebouw is *extra parkeergelegenheid voor het gebouw *geniet van een korting van 5.600,00 euro op de registratierechten indien dit uw eerste en eigen woning zal zijn *zeker ook interessant om aan te kopen als opbrengsteigendom (goed huurrendement).

Over dit pand

  • Peer
  • 2
  • 107 m²
  • 199 900 €
  • 280 kWh/m²
Dit pand is verkocht