Home > Panden > Brugge: Opbrengsteigendom

Brugge: Opbrengsteigendom

Uniek opbrengsteigendom in het hartje van Brugge bestaande uit een opslagplaats/garagebox van 90m², een hoekappartement van 85m² (+ 15 m² terras) en een hoekappartement van 85 m² (+ 3m² terras)

  • Ruim 2 slaapkamerappartement op een 1e verdieping met 85m² bewoonbare oppervlakte plus 15m² terras op een topligging in Brugge centrum. Het hoekappartement is gelegen in een uiterst charmant gebouw (met betonnen welfsels) op wandelafstand van het Sebrechtspark en ’t Zand.

Indeling appartement: ruime inkomhal, living met veel lichtinval, aparte keuken, 2 grote slaapkamers, badkamer en topterras van 15 m². In 2015 werden er nieuwe pvc ramen geplaatst. Het appartement beschikt over een conforme keuring van elektriciteit, conforme gasdichtheidskeuring en conform keuringsattest/onderhoudsattest van de gaswandketel. Er is een individuele aansluiting voor gas, water en elektriciteit. Op het gelijkvloers is een individuele berging inbegrepen in de prijs. In 2020 werden de gemeenschappelijke gangen geschilderd en 12 cm dakisolatie geplaatst. Ideaal voor vaste bewoning, 2e verblijf of opbrengsteigendom,

  • Ruim 2 slaapkamerappartement op een 2e verdieping met 85m² bewoonbare oppervlakte plus 3m² terras op een topligging in Brugge centrum. Het hoekappartement is gelegen in een uiterst charmant hoekgebouw (met betonnen welfsels) nabij het Sebrechtspark en ’t Zand.

Indeling appartement: ruime inkomhal, living met veel lichtinval, aparte keuken, 2 grote slaapkamers, badkamer en zalig terras van 15 m². In 2015 werden er nieuwe pvc ramen geplaatst. Het appartement beschikt over een conforme keuring van elektriciteit van het appartement en de algemene delen, conforme gasdichtheidskeuring en conform keuringsattest/onderhoudsattest van de gaswandketel. Er is een individuele aansluiting voor gas, water en elektriciteit. Op het gelijkvloers is een individuele berging inbegrepen in de prijs. In 2020 werden de gangen geschilderd en 12 cm dakisolatie geplaatst. Ideaal voor vaste bewoning, 2e verblijf of opbrengsteigendom. Het appartement is sinds 1998 verhuurd aan geïndexeer 475 € per maand aan een correcte huurster. prijs 185 000 €.

  • Garagebox/Opslagplaats van 90m² in het hartje van Brugge nabij het Sebrechtspark en ’t Zand. Mogelijkheid tot het plaatsen van 3 wagens. Momenteel verhuurd aan 200 € per maand, uiteraard opzegbaar. Uniek aanbod op een topligging in Brugge.

Over dit pand

  • Brugge centrum
  • 4
  • 499 000 €
  • 295 kWh/m²
Dit pand is verkocht